Telejuice

Telejuice AS ble etablert på Gvarv i 2014 og har vært i full drift siden sesongen 2015. Selskapet er eid av Telefrukt AS og Epleblomsten AS.

Vi produserer frisk eplejuice (eplemost) med fruktkjøtt for Bama under merkenavnet Cevita til Norgesgruppens butikker (Meny, Spar, Kiwi, Joker etc.) og Klar eplejuice til Rema 1000 sine butikker.

Produksjonen er basert på friske, norske epler i norsk sesong og importerte epler i vinterhalvåret. Juicen blir tappet på flasker og er 100% naturlig uten tilsetningsstoffer. Eplene blir vasket og presset sort for sort etter hvert som de modner og juicen vil derfor variere i smak og farge avhengig av vekstsesong og hvilken sort som er presset. Karakteristisk for juice produsert av norske epler, er en frisk, søtsyrlig smak som passer utmerket både som tørstedrikk og som tilbehør til mat.

Telejuice AS holder til i lokalene til Telefrukt AS og tilbyr omvisning med smaksprøver for større og mindre grupper. Kontakt daglig leder Gunn Tove Aarbakk på tlf. 908 20 144 eller e-post: gunn.tove@telejuice.no for avtale om tidspunkt.